0
Leverans

Din varukorg är tom...

Grönsaker

Nu närmar sig grönsakssäsongen med stormsteg. Preliminärt kommer vi kunna smygstarta med frilandsgrönsaker i början på juni. Grönsakerna kommer upp i butiken så fort de är är redo för beställning så håll utkik!. 

 

Senneby Trädgård

Senneby trädgård är ett ekologiskt drivet skärgårdsjordbruk på Väddö i Roslagen.

Vi har förutom spannmåls- och vallodling specialiserat oss på odling av trädgårds-grödor och fårskötsel. Gården kontrolleras av KRAV, vilket garanterar riktigheten i vår odling för dig som konsument. Vi odlar efter mottot "lite av mycket", för att få ett så brett sortiment som möjligt. Det mesta av det vi producerar säljer vi direkt i vår gårdsbutik. Att sälja i gårdsbutik direkt till konsumenten ger ett "ansikte" åt den mat du ska äta. Du vet att det du äter är odlat här hos oss som står och säljer. Här...
Läs mer

Skillebyholm

Skillebyholm ligger utanför Järna samhälle, strax söder om Stockholm. Gården har varit en mötesplats och centrum för biodynamisk odling och utbildning i Sverige sedan mitten av 70-talet. Gården som omfattar 53 hektar åker, trädgård, hagmark och skog drivs av Stiftelsen Skillebyholm där Daniel Hörberg är verksamhetsledare. Landskapet präglas av den sörmländska skärgården. En stor ekhage sträcker sig ner till en vik av Östersjön och genom löv- och barrskogen slingrar skogsstigar. Trädgården består av grönsaksodling på friland och i växthus, örtagård, blomsterodlingar och en park. Lantbruket har djur, odlar vall och brödsäd.

Biodynamisk odling är en ekologisk odlingsmetod men utöver...
Läs mer

Eko-odlarna

Eko- odlarna är ett socialt företag som bedriver ekologisk odling på Skillebyholms marker utanför Järna. Grundarna utbildades i ekologisk odling på Skillebyholm och bedriver sedan 2014 egen odling.
Läs mer
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nya produkter, erbjudanden, nya leveransområden och mycket mer