0
Leverans

Din varukorg är tom...

Frågor & Svar

Hur beställer jag och när sker leveransen

Via hemsidan kan du handla direkt av lokala gårdar och producenter och få alla varorna hemkörda till dig via en och samma leverans. Initialt kommer vi göra leveranser på torsdagar mellan kl 17:00 och 22:00 men vi har för avsikt att kunna leverera under flera veckodagar i takt med att vi växer. Beställningar kan göras fram till måndag midnatt veckan då leveranser sker.

Vad händer om jag inte är hemma vid leverans
Är du inte hemma när vi kommer med varorna så lämnar vi kassen utanför din dörr, du behöver därför inte nödvändigtvis vara hemma under kvällen för leverans. 

Vad ska jag göra om jag inte är nöjd med en vara
Vi vill att du som kund alltid är helt nöjd med din beställning. Är du missnöjd med en leverans eller en specifik vara så kan du kontakta oss på   info@gardsbudet.se  så ersätter vi dig för hela värdet på varan eller leveransen du är missnöjd med.  

Kan jag avboka eller ändra en leverans
Du kan avboka eller ändra din beställning fram till midnatt på måndagen veckan då varorna ska levereras. Vänligen mailen till info@gardsbudet.se och berätta vad ni vill ändra. 

Kan jag besöka gårdarna
Självfallet, under sektionen producenter finner du länkar till producenterna egna hemsidor där de listar kontaktinformation och information om hur och när du kan besöka dem.

Leveransområde
Vi levererar just nu till följande följande område:

 

Skicka ett mail till  info@gardsbudet.se om ni om ni är intresserade av att vi börjar leverera till ditt område.  

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nya produkter, erbjudanden, nya leveransområden och mycket mer