0
Leverans

Din varukorg är tom...

Villkor för Gårdsbudet AB

Leverans
Leverans sker till dörren på den leveransadress som du anger vid registreringen. Tid för leverans framgår av det leveransschema som presenteras i samband med beställningen.

Är du inte hemma vid tidpunkten för leveransen skickar Gårdbudets chaufför ett sms med leveransbekräftelse till det mobiltelefonnummer som finns registrerat på din profil. Därefter placeras leveransen utanför dörren och därmed övergår ansvaret för leveransen till dig som kund. Gårdsbudet ersätter ej stulen eller väderdrabbade leveranser.

Oförutsedda händelser och/eller besvärliga väderförhållanden kan leda till att en beställning levereras efter utsatt tid eller inte alls. Om en beställning inte levereras alls kommer Gårdsbudet kreditera erlagd betalning för den leveransen.

Pris och betalning
Priserna för de beställda varorna är de som anges på Gårdsbudet.se dagen då ordern läggs. Alla priser är angivna inklusive moms om inte annat anges.

Betalning sker med bank- eller kontokort från Visa, Maestro, MasterCard eller American Express. Vid kortbetalning debiteras angivet kort vid leverans. Inga kortuppgifter sparas av Gårdsbudet utan endast det referensnummer som nyttjas i dialogen med Braintree, vilka tillhandahåller betalningslösningen för Gårdsbudet. Braintree är certifierad enligt PCI-DSS. Alla kommunikation i samband med betalning är krypterad enligt industristandarden SSL (Secure Socket Layer) för säker överföring över Internet. Betlalningen sker klockan 23:59 på måndagen veckan då varorna levereras.

Ändring av din beställning
Du kan avboka eller ändra din beställning fram till klockan 23:59 på måndagen veckan då varorna ska levereras.

Reklamation & ångerrätt
Gårdsbudet vill att du som kund alltid är nöjd med din beställning. Är du missnöjd med en leverans eller en specifik vara så kan du kontakta oss på kundservice@gardsbudet.se så ersätter vi dig för hela värdet på varan eller leveransen du är missnöjd med.  

Personuppgifter
Gårdsbudet samlar in och lagrar registrerade personuppgifter i syfte att fullgöra leveranser samt att kommunicera med dig kring Gårdsbudet och dess tjänster/produkter via mejl, post samt sms. Som registrerad användare godkänner du att Gårdsbudet kan komma att kommunicera med dig via dina lämnade kontaktuppgifter kring Gårdsbudets produkter och tjänster på obestämd tid till dess att du aktivt avsäger dig fortsatt kommunikation från Gårdsbudet. Gårdsbudet lämnar endast ut personuppgifter till tredje part i den mån som är nödvändig för att fullgöra leveransen så som våra sammarbetpartenrs för lager och distribution. Gårdsbudets säljer inte personuppgifter till tredje part. Betalningsuppgifter med ditt kortnummer sparas eller hanteras aldrig på Gårdsbudets servrar.

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nya produkter, erbjudanden, nya leveransområden och mycket mer